АНТИСТАРЕЕНЕ – Иновационна програма, без използване на лекарствени средства

Предлагаме на вашето внимание програмата “Антистареене”, която е разработена от група специалисти в областта на биофизиката, биохимията, системния анализ и информационните технологии, под ръководство на руския учен биофизик (МГУ Москва) Валерий Николаевич Гуржеев, автор на многочислени изобретения в областта на кластерната физика и невронните модели при работата на главния мозък.
Програмата “Антистареене” представлява нов вид човешка дейност в областта на геронтологията. Идеологията й е представена в авторската книга “Чистото дебело черво – основа на живота” и в книгата “Антистареене”, която предстои да бъде издадена.

Чистото дебело черво – основа на живота

Нейната цел е чрез предоставяне на информация и прилагане на съответстващи процедури, да подобрите своя жизнен и енергиен статус и да научите как да подобрите качеството и продължителността на Вашия живот, без употребата на лекарствени средства.
В програмата се използва уникална акупунктурна диагностика, която определя енергийния и имунен статус на организма, както и състоянието на метаболитните процеси. Чрез нея се диагностицира функционалната дейност на организма, вследствие на което може да се състави правилна програма за терапия, основаваща се на възстановяването на естествените физиологични процеси и естествените процеси на детоксикация.
Само такъв тип терапия може да повиши енергийния и имунен капацитет на човешкия организъм.

Програмата “Антистареене” е с продължителност седем дни. За това време ще се запознаете и осмислите идеологията на програмата, която включва:

  • Компютърна акупунктурна диагностика, определяща енергийния и имунен статус на организма, състоянието на метаболитните процеси и адаптивните свойства на организма.
  • Детоксикация и Депаразитация на организма.
  • Електроно – донорна диета, увеличаваща усвояването на кислорода, вследствие на което се нормализира теглото, без дистрофия на органите.
  • Научно разяснение на идеологията на програмата.

Участвайки в програмата “Антистареене” вие ще научите:

  • защо външната красота се формира на молекулярно – клетъчно ниво вътре в нашия организъм.
  • как можете да отслабнете, без да нарушите основните жизнени процеси в организма.
  • каква е цялостната картина на състоянието на Вашите метаболитни процеси, енергийния и имунен статус.
  • по какъв начин да се храните правилно.
  • какъв тип физически упражнения да прилагате в зависимост от адаптивните свойства на Вашия организъм.
  • какви процедури да прилагате в домашни условия, за да не боледувате и да не употребявате лекарства.

В този смисъл програмата “Антистареене” представлява своеобразна ШКОЛА, която ще ви научи по какъв начин и с помощта на какви средства можете сами да управлявате собственото си здраве.

За информация относно участие в програмата можете да се обърнете към главния администратор на програмата Мария Стойчева – 0886 83 51 83.

Posted in Новини
chistoto_debelo_chervo_osnova_na_jivota_koritza_uveli4ena